ULTIMA-MD    031 334 212        DEJAN MATEK S.P.     ULTIMA-MD   KONTAKT

Air Rifle Home Edition

Air Pistol Home Edition CLUB  Edition

CLUB Competition Edition


KONTAKT

Elite scorer je  cenovno najbolj učinkovit sistem elektronske tarče  za zračno puško in pištolo na svetu. Uporablja napredno tehnologijo skeniranja (patentirano) in prikazuje  hitre in natančne rezultate. Elite scorer je oblikovan za streljanje z zračno puško in pištolo na 10 metrov in uporablja brezžično komunikacijo med osnovno enoto to je tarčo in računalnikom. Sistem točkovanja je razvit ob upoštevanju sodobnih potreb strelcev po vsem svetu in nasvetov uglednih mednarodnih strelcev. Elite scorer je na voljo v 3 različnih  variantah s ciljem, da bi postale dostopne vsakomur in vsem.

Ključne lastnosti:- Bogata programska oprema

- Shrani&analiziraj svoje treninge na PC / Laptop

- Nizka cena

- Visoka kakovost in nizka cena potrošnega  materiala

- Zmogljivost rolo papirja do 1200 strelov

- Brezžični Wi-Fi prenos podatkov

- Nizki stroški uporabe

- Enostaven za namestitev - Plug and Play

- Prenosen - Brez žične napeljave!

- Prilagodljiv izdelek za vse vrste uporabnikov!


Elite scorer Club Edition  je razvit za strelske klube. Različica klub prihaja v dveh variantah in sicer kot ELITE SCORER CLUB EDITION, ki deluje tako za zračno puško in pištolo pri čemur se tablični Android računalniki lahko uporabljajo za prikaz rezultatov, ter kot ELITE SCORER CLUB COMPETITION kateri lahko sprejme do 75 stez hkrati in posodabljanje rezultatov in trenutnih uvrstitev v realnem času. To podpira strežnik za upravljanje linij in Inter-shoot programska oprema, ki omogoča gostovanje finala  8 sočasnih strelcev.   

Elite Scorer Club Competition ustvari Club mrežo preko WiFi, ki omogoča dostop do številnih stez in je zelo enostaven za namestitev. Kljub vsemu napredku pri razvoju visoke tehnologije, smo uspešno ohranil stroške lastništva nižje od naše konkurence, kar omogoča, da je vrhunski strelski šport  dostopen množicam.

Uporaba Elite Scorer Club Competition  zdaj ne zahteva več tehničnega znanja, številne žične napeljave, nobenih omrežnih kablov ali kakršnihkoli dodatnih storitev. Sistem je popolnoma prenosen in uporabniku prijazen! To je kot nalašč za ustvarjanje začasnih prizorišč z začasnim infrastrukturnim omrežjem.

Izdelek je RoHS skladen in nosi CE oznako in je v skladu s svetovnimi varnostnimi standardi.


Pišite nam v kolikor želite izvedeti več na info@ultima-md-si.

Elite scorer omogoča izmeriti zadetke do 0.1 milimetra natančno! Zanesljivost sistema je skladna in se vzdržuje v vseh vremenskih razmerah tako na streliščih kot tudi doma.


Elite scorer je uporabniku prijazen in preprost za namestitev, ki traja samo 2 minuti. Sistem je tako imenovano plug and play. Sistem je prenosen in ga lahko selite po različnih lokacijah. Ne potrebujete se obremenjevati z raznim ožičenjem ali ostalimi napeljavami kot jih uporabljajo podobni sistemi drugih proizvajalcev. Enostavno ga prestavite na drugo lokacijo ter prižgete računalnik in že lahko trenirate. Elite scorer prihaja z Elite scorer 1.0 programsko opremo, ki je razvita kot osnovna programska oprema za prikazovanje zadetkov in beleženje opomb treningov.


NAZAJ